Pamatujete tu hru Kámen, nůžky, papír? Když se k tomu přidá jehla, barvy, korálky... je z toho rázem zábava na celý život. Vítejte :-)

neděle 5. října 2014

Kočičí

V Istanbulu žije jedná kočka. Vlastně tam žije spousta koček. Ale ta, o které mluvím, bydlí v posledním patře činžovního domu, opaluje se na rozpálené střeše s výhledem na mešity, má huňatý bílý kožich a je nádherná. Tak právě pro tu jsem ušila malý lenošivý dáreček.

Kočky v Turecku se obecně těší oblibě a to včetně těch, které neměly tolik štěstí a jsou na ulici. Stalo se mi nejednou, že jsem při vstupu do obchodu přeskakovala vyhřívající se kočku, které majitelka butiku donesla čerstvou vodu. Inu, i takhle se dá žít :-)

Přeji všem báječný start do dalšího týdne.
(aplikace jsem šila na vyšívaků ze zakoupených vzorů)




10 komentářů:

  1. Leni, to je prefektné, nádherne skombinované, veselé . má to šmrnc !!!

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, ta je roztomilá .... kočkomyšková:-))

    OdpovědětVymazat
  3. Krásná deka, kouzelná kočička i myšky :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Vtipná, parádní - tu budou všechny turecké kočky závidět.

    OdpovědětVymazat
  5. Moc pěkné Leni. Zdravím při pondělku :-)

    OdpovědětVymazat
  6. No Leni kdy to všechno děláš a stíháš?
    Myšky a kočičí kamarádka na dece se budou chlupaté majitelce určitě zamlouvat. Úplně ji vidím jak si to užívá. Taky se na jednu kočičí chystám. Naše kočky zatím okupují psí deku a Bingo leží vedle nich na zemi a jenom kouká :-)
    Jo..a té tvoji kočce, co sedí vedle deky, to náramně sluší s těmi oranžovými korálky..... no jo, prostě kočky jsou velké parádilky. Krásné dny

    OdpovědětVymazat
  7. Mňau .... ta je !!!! .... Až se příště narodím chci být kočka, nevím jak ty v Istambulu, ale ty moje mají život přímo rajský !!!! Leni, dečka je nádherná ..... Marki

    OdpovědětVymazat
  8. Tak takováhle deka by potěšila každou kočku. Čtyřnohou i dvounohou :o)
    Přeji hezký den Leničko! Helena

    OdpovědětVymazat
  9. říkám si kouknu k Lilience na dvůr co tam čmaní :-)) jo jo deka je nádherná .moc krásná veselá i aplikace úžasné ..jen já jaksi ty kočky fakt nemusím ,teď myslím ty živé :*((( bohužel :-((je snesu fakt jen v této formě neživé ,zato veselé .-)))
    ale pejsky mám moc ráda, tak příště dej nějakou pro vašeho hafáka a nebo koníka ..pa pa krásné podzimní dny ♥

    OdpovědětVymazat