Pamatujete tu hru Kámen, nůžky, papír? Když se k tomu přidá jehla, barvy, korálky... je z toho rázem zábava na celý život. Vítejte :-)

neděle 14. února 2016

Zima v teple

Na zimě nám nejraději tu možnost cestovat za teplem. Věřte mi, že únor je nejkrásnější na Tenerife a ne nadarmo se tomuto kanárskému ostrovu říká - ostrov věčného jara. My jsme si pro návštěvu zvolili termín, kdy začíná na ostrově Karneval, ale i křesťanský svátek vynášení Madony. Navíc celý ostrov je jako velká botanická zahrada. Kvetou zde vedle sebe druhy, které u nás známe z různých ročních období a nám známe malé rostlinky dosahují obřích výšek. Stejně tak okouzlující jsou trekingy v oblasti sopky Teide de Tenerife (3 718 m). A když k tomu připočtu, že jsme bydleli v bývalé ZOO a parkovali v kleci pro lvy, fascinující zážitek :-)



Fotek bych zde mohla vložit opravdu hodně, nicméně mnohem raději bych se zmínila o krásném setkání, které mi umožnil život právě tady na blogu.
Mezi blogy, které ráda navštěvují vyniká překrásný patchworkový blog http://twinklepatchwork.blogspot.cz/  Když jsem zjistila, že paní Rita žije na Tenerife, neváhala jsem ji kontaktovat. Úžasná. originální a nádherná dáma, velmi si tohoto milého setkání vážím.


Další fotečky jsou z Barcelony, kde jsme zůstali pár dnů na zpáteční cestě. No řekněte, už jste někdy byli v  patchworkovém baru? :-) :-)



Já si to užila, dovolená v zimě je prostě nejlepší :-)
Přeji všem báječné dny a brzké sluníčko :-)

12 komentářů:

  1. Leni, nádherné zážitky máte :-) určitě taková dovolená stála za to a taky to krásné počasí, které tady chybí...Pěknou neděli ♥ Hana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haničko, já myslím, že i tady se už brzy sluníčka dočkáme. Jednou tedy určitě :-)

      Vymazat
  2. Ahoj Leni! To musela být krásná dovolená. I to setkání s paní patchworkářkou. Ale ten patchworkový bar nemá chybu. Ty jsi taková akční, tak bys mohla u vás jeden založit hned vedle muzea! Pa S.T.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Svatuš :-) To si piš, že bylo fajn :-) Chybíš nám na klubu.

      Vymazat
  3. Tak tady trochu blednu závístí, Leni :o) Moc ti to přeju, město začíná být tak nějak předjarně šedivé...
    Měj se moc hezky i doma! Helena

    OdpovědětVymazat
  4. Předjarní šeď, to je dobré znamení, bude brzy jaro :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Leni, nádhera !!!! Fotky i milé setkání .... mám na Tenerife kamarádku a už kolik let jí slibuju, že se tam za ní podívám .... nakonec to vždycky dopadne tak, že přijede ona na prázdniny k nám .... Marki

    OdpovědětVymazat
  6. Leni krásny dovča ... A ten pw bar na dojal, pros9999m zverejni adresu - pre prípad potreby ;) Pozdravujem, Marta.

    OdpovědětVymazat
  7. Lenka,ja som sa práve vrátila, samozrejme som nevynechala obchodík a dopriala si malý nákup.

    OdpovědětVymazat
  8. Och dovolenka...... Aj ja by som chcela, hocikde, hoci aj do patchworkoveho baru na Tenerife, alebo prave tam. Pekny blog...

    OdpovědětVymazat
  9. Šití paní Rity sleduji už dlouho a myslím,že to setkání muselo být príma.
    A patchworkový bar..co tam dávali?? Vidím,že časopis ke kávičce přišel vhod.

    OdpovědětVymazat