Pamatujete tu hru Kámen, nůžky, papír? Když se k tomu přidá jehla, barvy, korálky... je z toho rázem zábava na celý život. Vítejte :-)

neděle 4. března 2012

Jarní výměna od Andrejky

Pošták mi už před pár dny doručil krásný balíček a tak bych tento příspěvek mohla taky nazvat "Kterak mi Andrejka donesla jaro". A to doslova, neboť mi v jídelně stále ještě večer svítí vánoční věnec :-))
Kdo nevíte oč běží, tak na blogu báječné Helenky probíhá jarní výměnná akce blogerek . Jarní balíček pro mě pochází z dílničky šikulky Andrejky a byl plný kouzelných háčkovaných srdíček, něžných kytiček a motýlků s milým vajíčkem. Vzhledem k tomu, že háčkování není má silná stránka, velmi mě potěšil a zároveň vykouzlil jarní výzdobu. Zatím moji jedinou, neboť zrovna nějak nestíhám a tak je radost dvojnásobná. Děkuji moc, Andrejko :-)


16 komentářů:

  1. Bolo potešením darček pre Teba vyrobiť a som rada, že sa Ti páči. Andrea

    OdpovědětVymazat
  2. Páni, to je krásy!! Já se také soutěže zúčastnila, tak se těším na tu svou výměnu hihi. Překvapení je asi nejlepší!! Myslím, že jsem na tom stejně s háčkováním, jen obdivuji :)) a tohle je opravdu překrásnééé!! Nádherné dny. A.

    OdpovědětVymazat
  3. To mám radost, to mám radost! Pěkně se nám to rozjíždí, tolik krásy létá poštou!
    Leničko, moc ti to přeji a hezký večer taky!
    Pa, Helena

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Leni♥
    to je nádhera ,jsem o této akci nic ani netušila a zrovna dnes jsem uháčkovala taky tři tyhle růžičky..jde to moc dobře ..měj se krásně a užij si to :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chci vidět, Táňko, na vlastní oči. Určitě budou parádní :-)

      Vymazat
  5. Už jsem to psala Janičce Cingr...Já se tááák stydím za ty žbaňky v kuchyni, za ty stromečky na okně, za ta hnusná okna....Asi se budu muset nad sebou zamyslet.... Ale u vás už je jaro komplet! Nádhera! Moc krásný balíček jsi dostala...papa... :o)

    OdpovědětVymazat
  6. Lenka, naozaj krásny darček a teším sa s Tebou.
    Krásny slnečný deň
    Jana

    OdpovědětVymazat
  7. Moc hezke Leni, taky se mi moc libi jak jsi to krasne naaranzovala a vyfotila! Moc dekuji za odkaz tyhle stranky me inspirovaly natolik ze jsem se prihlasila do kurzu Patchworku budu sit quilt 180cmx180cm !!! Tak se tesim a jsem sama zvedava jestli to zvladnu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, to je paráda, že jdeš do patchworku. Budu chtít podrobnosti :-) Že bych přiletěla :-))

      Vymazat
  8. to se máš! Výzdobu máš krásnou ♥

    OdpovědětVymazat
  9. Jarní nádhera! Moc pěkná výzdoba.

    A.

    OdpovědětVymazat
  10. Jani, na Helencine blogu jsem obdivovala Vase dilka. Krasne a stejne krasny je i Vas blog. Hezky vecer, Katerina

    OdpovědětVymazat