Pamatujete tu hru Kámen, nůžky, papír? Když se k tomu přidá jehla, barvy, korálky... je z toho rázem zábava na celý život. Vítejte :-)

čtvrtek 8. března 2012

Jarní výměna pro Helenku

O jarní výměně jsem už tady psala (viz. předchozí příspěvek). Tak...  Helence balíček dorazil, i já mohu zveřejnit, na čem že já, Hujerová, usilovně posledních pár dnů dělala. V prvé řadě jsem pocítila obrovskou zodpovědnost, že zrovna já, budu vyrábět dáreček pro paní organizátorku :-)  Takže asi týden jsem nedělala nic a lámala si hlavu. Ale jak vylezlo sluníčko a rtuť teploměru povyskočila, šlo to už samo. Kytičky a motýlek, to je to pravé ořechové pro jaro. Už aby tu bylo v plné parádě. Já se velmi bavila a bylo mi potěšením, Helenko :-)




14 komentářů:

  1. Leničko, krásné dárky dostala Helenka.
    I v tvém blogu je na co se dívat.
    Iva

    OdpovědětVymazat
  2. Hezký večer, Leni! Obdivuji krásné tvoření, jsi úžasně šikovná a nápaditá - dárek pro Helenku je parádní!
    Maru

    OdpovědětVymazat
  3. Leni to je naprosto fantastické!!!! Překrásné ...
    Ten trhací podkladový materiál je toto http://www.vysivaci.cz/materialy-pro-strojni-vysivani/random-33-gr--cerna zde prodávají minimálně 10m, ale mají i malá namixovaná balení třeba zde http://www.nej-sici-stroje.cz/prislusenstvi-k-sicim-strojum/univerzalni-prislusenstvi/vysivaci-sada/ je tam od všeho kousek. Je to takový zvláštní papír, kterým si podložím tu výšivku aby se krásně vyšila a nekrčil se vrchní materiál a po vyšití odtrhnu lehce vše co přečuhuje. Jsou trhací nebo pevná, která se odstřihnou. Je to k pochopení? Pokud by jsi chtěla, můžu Ti kousek poslat na zkoušku...

    OdpovědětVymazat
  4. no to je nááádhera !!! Moc se mi to líbí,jsi šikulka ♥

    OdpovědětVymazat
  5. Tedy Hujerová :-), musím říct,že to je krása nesmírná. Paní šéfová měla určitě radost,ptž já bych tedy skákala radostí 3 metry vysoko.:-) moc pěkné jarní šití,jsi opravdu šikula!

    A.

    OdpovědětVymazat
  6. Leni, nádherné výtvory, krásne šiješ. Máš môj obdiv. Andrea

    OdpovědětVymazat
  7. Moc pěkná dečka!!... jen se mi zdá ,že jsem ji někde viděla :-))))))že já jsem nešla na ten kurz ,mě prostě vždy utečou ty nejlepší akce :-((Leni♥ no povídej mi ,že máš vyšívák..???(Dadouch)jestli ano jsem u vás a nezbavíš se mě :-)))Jsem hrozně zachtivááááááá:-)))ale za to Tě můžu naučit s háčkem :-))a věř ,že ho nepustíš pak z ruky ,je to mor!
    jsem u toho včera( vlastně dnes ) seděla do třech do rána :-))

    OdpovědětVymazat
  8. Leni, nádherné šití. Už aby bylo jaro, viď? Dnes u nás opět svítí sluníčko, tak je hned veseleji - včera chumelilo! Krásný víkend přeji ... Věra

    OdpovědětVymazat
  9. To je tak úžasný nápad, Leni! Na přivolání jara jak dělané ;-).
    U nás sice sluníčko nesvítí, ale nevadí - na tvým blogu je o sluneční paprsky postaráno!
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  10. Leni, musím sa priznať, že toto nechápem ako sa dá ušiť. Je to veľmi krásne a také farebne príjemné. Stále ma niečím prekvapíš :-)

    OdpovědětVymazat
  11. WOW! Leni! Ten ubrousek je nádherný!! I motýlek (tak mě napadá...Nejsi ty tak trochu entomolog? :o))) - motýlek...včelka... :o)))
    A když vidím ty obloučky, tak stejně jako Lila - nechápu, jak se to dá ušít! :o))

    OdpovědětVymazat
  12. To mě těší, že se Vám líbí. Leni, Lili, to by jste nevěřili, ty obloučky jsou z obdélníků a čtverců :-))

    OdpovědětVymazat
  13. Ach, ach! Nááááádherné. Leni,dárečky se Ti velice velmi povedly.
    Soňa

    OdpovědětVymazat