Pamatujete tu hru Kámen, nůžky, papír? Když se k tomu přidá jehla, barvy, korálky... je z toho rázem zábava na celý život. Vítejte :-)

neděle 8. dubna 2012

Velikonoční zdravice

Milé dámy.
Velikonoce jsem neměla moc v lásce, taky, kdo by o ten výprask stál :-) Ale včera jsem ještě do noci pekla a říkala si, že je to letos snad poprvé, co se těším. Dům mi zdobí vaše milé dárečky, v lednici se chladí skvělá čokoládová pěna od Helenky a dělám už druhou várku rafaela od Andrejky. Co říct... Jsem tady moc ráda, našla jsem tu hromadu inspirace i skvělé kamarádky :-)
Přeji Vám všem krásné a klidné velikonoční svátky, milé bloggerky :-)
A jsem zvědava, na co se budeme těšit po svátcích. Že by už na prázdniny?  :-)



PS: Beránci jsou z lineckého těsta, zítra se budou podávat s krémem nejmladším koledníkům.

10 komentářů:

  1. Ahoj Leni♥ vypadá to ,že Tě letos nic nezaskočí,nechci Ti kazit radost ,ale asi žádní hoši nepřijdou :-)) letos je přestupný rok a to by měla vyrážet do terénu děvčata ..tak co ?? pomlázku máš upletenou:-))))))))))))))))



    Přejeme s mužem krásné velikonoční svátky Tobě i celé Tvé rodince ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Beránci jsou perfektní. Máš krásně všechno nachystáno. A těšit se můžeme třeba na nějakou předprázdninovou výměnu,co? :-) Já bych do toho tedy šla.

    Krásné svátky
    Andrea

    OdpovědětVymazat
  3. Leničko,krásné Velikonoce i tobě a beránci jsou úžasný nápad. K nám už koledníci nechodí, ti co honili mě, jsou už pryč a holky zatím malinkaté :))), ale tatínek nám to vynahradí :)) a až holky odrostou, budu ještě nápadníky a koledníky odhánět... Krásné jarní dny. Ajka

    OdpovědětVymazat
  4. Leni, beránci jsou nynaný. Já mám pro koledníky zase linecké holubičky. Přeji Ti krásné a pohodové svátky jara. Pa páááá L.

    OdpovědětVymazat
  5. Teda leni,Ty jsi šikovná nejen na tvoření,ale i mňamky....tak ať koledníkům chutná

    OdpovědětVymazat
  6. Leničko, je mi ctí, že jsem přispěla k tvému svátečnímu menu :o) Rozkošné ovečky! A ty petrklíče, miluju jejich vůni.
    Užij si to zítra, pa Helena

    PS: vlastně dnes...

    OdpovědětVymazat
  7. Vesele Velikonoce Leni! Mas krasne beranky a ty petrklice mi pripomely domov. Bylo jich spousta na zahrade i s pomenkami a maminka je mela na stole v kuchyni. Tady u nas je nemame :( Schovej mi nejakou tu rafaelo kulicku, mam je moc rada. Receptik mam schovany ale lazenske oplatky tu nejsou :( Tak se moc tesim az te navstivim!

    OdpovědětVymazat
  8. veselé velikonoce - povelikonoce "o) Právě jsem si na chvíli od toho velikonočního kolotoče odskočila.
    Doma to máš krásně nachystané

    OdpovědětVymazat
  9. Leni, krásny Veľkonočný večer a barančeky určite kúpačov potešili.

    OdpovědětVymazat