Pamatujete tu hru Kámen, nůžky, papír? Když se k tomu přidá jehla, barvy, korálky... je z toho rázem zábava na celý život. Vítejte :-)

sobota 23. března 2013

Jarně a mrňouskově

Takhle z jara mě chytly aplikace pro dětičky a takhle to dopadlo.
Spoustu práce mi ušetřil nový vyšívací stroj, který zrovna teď považuji, (hned po elektřině), za nejbáječnější vynález lidstva – rozuměj, bez elektřiny bych musela k tomu šlapat na kole :-)
A nebýt vydatné podpory milé a šikovné kamarádky Jamaly, ještě dlouho by se mi o vyšívacím stroji jen zdálo.
Přeji vám dny jako vyšívané.

 

19 komentářů:

  1. Jé Leni,aplikace jsou super...
    Hezké dny přeje Jitka

    OdpovědětVymazat
  2. Leni děkuji, já snad ani takovou velkou zásluhu nemám. I když, pokud jsem trošiku přispěla k tvojí radosti, tak mne to těší. Aplikace jsou nádherný, těším se na tvoje slepičky a moc zdravím. Jana

    OdpovědětVymazat
  3. Leni♥ krásňučké aplikace ..už jsem čekala co vyšiješ !!!

    OdpovědětVymazat
  4. No to jsi udělala nádherné aplikace, dokonalé!

    OdpovědětVymazat
  5. No, Leni...áááách, to je úžasná paráda! Myslím, že naděláš spoustu radosti! Fakt rozkošné!
    Moc tě zdravím, pa Helena

    OdpovědětVymazat
  6. Testovanie nového šijacieho stroja vyšlo na jedničku, ešte si to naladila na Veľkonočnú nôtu. Ja mám okrem elektrického š.stroja aj šľapací päťdesiatročný po babičke, ale ten by som nedala nikomu ani za svet. Šije unikátne. Veľa tvorivých nápadov s novým pomocníkom praje Lenka.

    OdpovědětVymazat
  7. Leni, to je krááááása! Moc hezky ti to jde.

    Pěknou neděli
    Andea

    OdpovědětVymazat
  8. To jsem zase narazila na blog, u kterého bych vydržela hodiny :-) Je tu krásně, máte moc šikovné ručičky a jsem unešená z každého vašeho výrobku :-) Sem se ráda budu vracet :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Leni, testovanie dopadlo na jednotku a môžeš spustiť veľkovýrobu. Krásna práca a niekedy nám môžeš svojho pomocníka ukázať som veľmi zvedavá.
    Jana

    OdpovědětVymazat
  10. Leni, to je překrásné!!! O takovém šití si já můžu nechat jen zdát :o( s jehlou se kámošíme jen na nejzákladnější bázi :o) papa, L.

    OdpovědětVymazat
  11. woooow no páni to je krááása, padnem na zadok :-)

    OdpovědětVymazat
  12. nááádherné aplikace a ti ptáčci ... no láska na první pohled :o)
    moc krásné♥

    OdpovědětVymazat
  13. Lenko, opravdu kouzelne aplikace! Tak takovy stroj, ktery tohle umi, bych taky brala. Preji Ti krasne Velikonoce, Katerina

    OdpovědětVymazat
  14. Leni, to jsou mile aplikace! Jedna krasnejsi nez druha! A mas to krasne nafocene a ze ti k tomu svitilo i slunicko :) Stroj je urcite super ale ty mas opravdu zlate ruce!

    OdpovědětVymazat
  15. Leničko, pravidelně nakukuju. Jen tak potichoučku, aby nebylo poznat, jak závidím. Neboj, hlavně úúúúplně nahlas ti mašinku přeju! Ať ti přináší radost z tvoření. Šikulko, naše ! Už se těším, až vás obě spatřím :-)
    Pa SO - Kutná

    OdpovědětVymazat
  16. Leničkooooooooo, hihi, nás tady je, co by si přálo takovou mašinku doma, co? Je to úžasná věcička a přeji Ti, aby ti sloužila k plné spokojenosti, sem se teď vrátila tak o nějakých 25 let nazpět, kdy sem prvně seděla jako malá holka u stroje, hádej jakýho, šlapacího :-))

    OdpovědětVymazat
  17. Jůůů - jak mi tohle mohlo utéct?? No to je nádhera Leni!! Já být malé děcko, tak jsem v koupelně furt a furt se meju a utírám! :))
    P.S. Ve včerejším vydání MF je o vás z "Vidlákova" článek :o) - to mi neuniklo:o))
    papa a krásné Velikonoce!

    OdpovědětVymazat
  18. Sladké a k sežrání! :oD
    Jo, taky od určité doby netoužím tolik procestovat celou Evropu, či celý svět, ale "satčil" by mi vyšívák.... a taky quiltovací stroj....a ....
    Jsem v podstatě moc skromná :oD
    Těším se na další vyšívací počiny.

    OdpovědětVymazat