Pamatujete tu hru Kámen, nůžky, papír? Když se k tomu přidá jehla, barvy, korálky... je z toho rázem zábava na celý život. Vítejte :-)

středa 1. ledna 2014

Novoroční předsevzetí

Přiznám se, že oslavu Silvestra nemusím. Nějak mi nedává smysl slavit konec roku uprostřed roku, mámy školáku jistě ví ... Co ovšem dodržují pravidelně jsou předsevzetí. Jsem přesvědčena, že už v momentě, kdy je vyslovím, spustí se ve vesmíru kouzelná lavina "náhod", která vede ke zdárnému cíli. A já pak s radostí a růžovým fixem mohu v diáři odškrtávat. A abych to měla tuplované, napíšu si z toho dlouhého seznamu tady ty, ke kterým se zde mohu vrátit a pochlubit se jimi :-)

1. Chci umět upéct takový báječný medovník jako Renátka.
Okusila jsem, fakt je skvělý :-)
2. Chci si osahat černý drát a nakouknout pod pokličku tomuto řemeslu.
Jsem kovářovic dcera a drátenice se taky třeba ještě sejde :-))
3. Chci ušít mini quilt z Farmářské deky, což je deka z příběhem, neboť se šije podle originálu z roku 1920!!!
Tady jsem si trošku nadpracovala a několik bloků stihla dřív, než odbila Silvestrovská půlnoc :-)





A jak to máte s plány v novém roce Vy? :-)

20 komentářů:

  1. Leni, díky za krásný komentář u mého PF. Přeji Ti, ať se Ti ve zdraví podaří splnit všechny položky na seznamu :-) A přiznám se - bod 2 - ten na seznamu sice ještě nemám, ale ráda bych taky trochu naučila z drátenického oboru :-) A tím se dostávám k Tvé poslední otázce - ano, mám a mám tam více než 10krát tolik položek, co Ty... :-) Když ale koukám na tu Tvou tlustou knihu k farmářské dece, tak to vydá asi za všechny mé položky + něco navíc :-)))

    OdpovědětVymazat
  2. :) Krásný a šťastný celý nový rok, Leni!

    OdpovědětVymazat
  3. Leni přeji Ti krásný rok 2014 ....hlavně Ti přeji zdraví ,abys měla sílu a elán na všechny svoje sny a přání♥♥♥Táńa

    OdpovědětVymazat
  4. Leničko,
    držím palečky, ať se ti všechna tvá předsevzetí podaří uskutečnit ..... já na ně moc nejsem, mám to opačně, v momentě, kdy je vyslovím, spustí se ve vesmíru kouzelná lavina "náhod",která mi je zabrání splnit ....chi, chi ..... ale ať už s předsevzetími či bez nich přeji ti krásný a veselý nový rok !!!! pa, pa Marki

    OdpovědětVymazat
  5. Leni, šťastný a veselý....
    Jana

    OdpovědětVymazat
  6. Leni jsi dobrá, novoroční předsevzetí máš splněné skoro dřív, než starý rok skončí:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Lilienko milá, přeji ti v novém roce splnění všech tvých předsevzetí, přání a snů, k tomu ať ti slouží zdravíčko a provází tě celým rokem i štěstíčko.
    To jsi mne mile překvapila, že jsi kovářova dcera i já mám kovářovi geny po dědečkovi :-)
    Ten černý drát mne taky moc láká, ale teď se už těším na "farmářku" na klubu. Vypadá to úúžasně

    OdpovědětVymazat
  8. Vsechno nejlepsi do Noveho Roku ,preji ti aby se vsechna tva predsevzeti splnila.

    OdpovědětVymazat
  9. Milá Leničko, ze srdce ti přeji, aby se ti všechno podařilo a navíc, aby si byla ty i tví blízcí zdraví, spokojení a šťastní!
    Moc zdravím, Helena

    a děkuji za milý mail!

    OdpovědětVymazat
  10. Ať se ti tvé plány podaří splnit. A plány a já, tak to teda nefunguje ani trochu. Jana

    OdpovědětVymazat
  11. Leni, Tvoju šikovnosť v šití obdivujem. Je to vždy precízna práca. S Tvojou šikovnosťou hravo zvládneš všetky predsavzatia, ktoré si si dala a ja sa budem tešiť na to,keď nám ich ukážeš. Ďakujem za želanie u mňa na blogu a som nesmierne poctená, že si na mňa v čierno-bielych chvíľkach spomenieš. Prajem Ti všetko dobré. Andrea

    OdpovědětVymazat
  12. Milá Leni,přeji Ti do nového roku hlavně hodně zdravíčka,splnění Tvých snů a plánů....a spoustu hezkých dní :-)
    Jitka

    OdpovědětVymazat
  13. Leni první položka v seznamu mně pobavila :o) a já ti věřím - určitě se ti ten medovník povede !!!
    Já si předcevzetí nedávám,nikdy jsem je nedodržela .... ráda,ale dlouhodobě plánuju :o)
    Chtěla by jsem toho letos více ušít pro deky z lásky (už jsem si pár projektů zamluvila ) a ráda by jsem u šicího stroje strávila co nejvíce času,proto se nebudu "rozptylovat " jinými technikami :o)
    Do Nového roku Tobě i Tvé rodině přeji splnění všech snů a předcevzetí ♥

    OdpovědětVymazat
  14. Milá Lenko, děkuji za tvé přání k novému roku a přeji Ti, ať se Ti splní vše, co sis naplánovala a ať je to odškrtávání rychlé. My jsme začali nový rok hekticky, což bych nikomu nepřála, když první novoroční telefonní hovor oznámil napadení našeho Vaška. Teď se budeme věnovat lékařským kontrolám a doufáme, že policie něco vyšetří... Ale otočme list - Leonka už plánuje tábor a mám vás od ní všechny pozdravovat. Takže hodně zdraví a rodinné pohody!
    Ivana

    OdpovědětVymazat
  15. No čauki Lilienko,
    Ty jsi neuvěřitelná! Ale to víme všichni už dlouho! Takže fandím Tobě i Tvým předsevzetím. Já si je už ze zásady nedávám, neboť můj Vesmír přede mnou dávno ohluchnul. Tak si tím životem pluju na vlně a nechávám se houpat - chvíli dole, chvíli nahoře. U mě spíš fungují výhrůžky typu: ... jestli tento mejl (krávovinu) nepřepošleš 78.lidem, přibereš o 30 kil. Doposud se splnila jen jedna výhrůžka, 30 kilo nahoře mám (jedno hezčí než to druhé, až se to skoro unést nedá). Kdyby se měly ale ty výhrůžky splnit všechny, byla bych dnes jako vzducholoď... No nic!
    Deka vypadá velmi zajímavě a už dnes se na ni těším. Každý rok si slibuju, že tento už nebude tak hektický jako ten loňský, ale čas se neuvěřitelně zkracuje a moje hodina trvá jen 20 min.! Proto doufám, že mou farmářskou deku stihnu dokončit a vlastně že ji stihneme došít všechny z našeho klubu, protože konečně se dočkáme 1. opravdové výstavy v dubnu t. r. v kapli v Bruntále. Takže makej, makej, ať jsi nám příkladem. Pa, hodně štěstí a času v novém roce, Dana

    OdpovědětVymazat
  16. Nech sa Ti splnia všetky plány !!! :) Krásny rok 2014 :)

    OdpovědětVymazat
  17. Silvestra taky nemusím. Hodně zdraví, štěstí a lásky v novém roce.

    OdpovědětVymazat
  18. Ahojky Leničko,
    hlásím, že po 2. prvních hodinách, co jsem konečně!!! z postele, vytvořila 11 předloh na farmářskou deku. Samo, že jednoduchých s pomocí PC. M. j. jsem čerpala ze Tvých předloh. Budu-li mít na čem, v sobotu snad něco dovleču. Pěkný večer, Dana

    OdpovědětVymazat
  19. Leni ♥tak jsem šla kouknout na deku a netušila jsem co mě tady čeká ..komentář Danušky mě pobavil ..je to super holka ..
    no to tu nemusím vlastně psát to víme ,že jo :-D?

    OdpovědětVymazat
  20. S tou bílou to vypadá tak svěže, těším se na další fotky!

    OdpovědětVymazat