Pamatujete tu hru Kámen, nůžky, papír? Když se k tomu přidá jehla, barvy, korálky... je z toho rázem zábava na celý život. Vítejte :-)

čtvrtek 11. prosince 2014

Vánoce pro Vítka

Někde mezi tou obrovskou hromadou vánočních dárků, které míří za dětmi je i deka pro malého Vítka, ušita v rámci projektu Deky z lásky. Zadání bylo modrá a autíčková deka. Šily jsme ji s Janičkou ze Sokolího dolu a to společné dělání jsme si i báječně užily.
Krásné vánoce Vítečku :-)

Chtěla jsem nafotit i tašku na deku, kterou jsme spíchly, ale jak vidíte na fotečce, taška byla v okamžení středem zájmu naších domácích mazlíčků. Ta černá Zuza, tušila v tašce hromadu jídla, malý Engi skákal, že jedem na výlet a bílá Pegyna by tašku nejraději protáhla zahradou, protože je zvyklá přenášet v zubech vše od kýblu počínaje, nákupem konče :-)

Báječné dny všem.








6 komentářů:

  1. Leničko deka je kouzelná ...Víteček z ní bude jistě nadšený ,tak ať mu pěkně slouží a přeji mu též krásné vánoce a myslím ,že díky Tobě a Jance budou ♥

    Ps to společné foto je super.-)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná Leni, naprosto suprové aplikace:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Leni deka je krásná. Přeju krásné Vánoce

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherná myšlenka, skvělá práce, poutavé vyprávění a hooodně vtipná fotka.
    Moc zdravím tebe Leničko i tu tvou smečku!
    Helena

    OdpovědětVymazat
  5. Jsem šťastná jako Vaši psi s té překrásné deky co jste děvčata stvořily. Nádherné barvička, krásné látky a úžasné obrázky. A ta taška na deku je přímo famozní !!!

    OdpovědětVymazat
  6. Holky nádhera !!!!! Moc se vám to povedlo !!!!! Marki

    OdpovědětVymazat