Pamatujete tu hru Kámen, nůžky, papír? Když se k tomu přidá jehla, barvy, korálky... je z toho rázem zábava na celý život. Vítejte :-)

středa 14. března 2012

Když zrovna nešijem.....

tak šijeme jen trošku :-) Příjde mi, že než se stihnu na jaře z hluboka nadechnout, je tu čas sukýnek a šatiček. A tak letos s pořádným předstihem  – korálky, ve kterých průhledná rozhodně nebudu :-) Jsou vyrobeny z obarveného hedvábí. Do ušitého tunýlku jsem navlékla vatové kuličky (koupené v papírnictví) a ty jsou od sebe odděleny uzlíkem, korálkem nebo klíckou z drátků. Korálků máme doma každý rok hafo a zároveň každý rok pochybí, neboť rychle a rády mění majitele :-)






15 komentářů:

  1. Leni,tak to je nepřehlédnutelná parádička

    OdpovědětVymazat
  2. Bomba korálky, moc krásně vypadají ... moje dcera vyrábí podobné ze zbytků látek, ale ta její technika je o dost složitější, tohle se zdá jednoduché..

    OdpovědětVymazat
  3. Leni! Ty jsou senzační!!! Ještě nedávno jsem si strašně lámala hlavu, co tam dát a pak jsem se dozvěděla o těch vatových kuličkách, ale ještě jsem na ně nenarazila. Jsou nádherné!!A ta fintička s klíckama mezi..No perfektní...

    OdpovědětVymazat
  4. Leni, nádhera! Jak sundáme bundy, budeš kočka!
    Pohodový večer, zdravím Helena

    OdpovědětVymazat
  5. Leni jen jsem nakoukla a spadla mi brada:-))Krásné !!!

    OdpovědětVymazat
  6. Leni,krása v lete budeš parádnica.

    OdpovědětVymazat
  7. Moc moc krásnéééé. Velká šikulka jsi :o)

    OdpovědětVymazat
  8. Leni, to je krasna barevna nadhera. Mimochodem kdyz nesijes tak koralkujes, varis, peces..... a je tady neco co neumis jeste udelat??? :))

    OdpovědětVymazat
  9. Leni, opět krása! Na co šáhneš, to se Ti povede :-)
    Představ si, že já si loni ušila obdobný náhrdelníček ze zbytku látky z "Hraběnčiny kabely" Vyrážím v létě honit vodu v sadě.
    Ať s překrásným hedvábíčkem užiješ spousty parády!
    Pa SO

    OdpovědětVymazat
  10. Leni ty jsou parádní!A s tím drátkem je to bomba!Jindra

    OdpovědětVymazat
  11. Leni,korálky jsou úžasné. Při pohledu na ně už se těším na léto zase o kousek víc.

    A.

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj Leni,korálky z batiky jsou moc hezké..já mám taky jedny,ale z hezké patchw.látky.A jsem ráda,že ti koláčky podle mého receptu chutnaly .Zdravím a hezké jaro ti přeji.
    Dáša

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Leni takove nadherne koralky mas so suppppppr hezky mam moc rada takove vece ja hackuje koralky nebeo filcuje ale tvuje so extra klase.zdravim tebe Karin

    OdpovědětVymazat