Pamatujete tu hru Kámen, nůžky, papír? Když se k tomu přidá jehla, barvy, korálky... je z toho rázem zábava na celý život. Vítejte :-)

neděle 27. května 2012

Mamince s láskou

V těchto dnech moje milá maminka slaví kulaté, 70. narozeniny. Zdravíčko, to v krámě bohužel nekoupím, ale poukaz do lázní určitě potěší. A tak jsem si říkala, že kdyby ještě měla sebou ode mě deku k zachumlání, mohl by to být hezký dárek. Pár nocí u šicího stroje (těch jejich u postýlky, když jsem byla nemocná, bylo určitě víc), první pokusy s volným quiltováním, štítek s věnováním (ten mi krásně vyšila Jamala) a dárek byl na světě.
Tak, a teď si přeji, aby měla radost, protože tam, kde je radost je i smích. A smích je zdravý a kdo je zdravý jako řípa, dožije se sta let :-)))


28 komentářů:

  1. Leni, to bude parádní zachumláníčko. A mamince vše nej, hlavně to zdravíčko. Krásný nový týden ... Věra

    OdpovědětVymazat
  2. Leničko, vymyslela si to parádně - lázně i tu deku! Maminka bude mít určitě radost!
    Přeji jí všechno nej, hlavně zdravíčko a spokojenost.
    tebe moc zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
  3. Leni ta je krásná! Moc se ti povedla.

    OdpovědětVymazat
  4. Sice jsem viděla jednotlivé bloky, ale deku jsem si neuměla představit. Tohle zpracování mi ale vyrazilo dech. Parádní řešení a skvělé fotky. Jana

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Leni♥ deka je úžasná ..s těchto látek bych si takovou krásku ani nepředstavila --ale je nádherná mamince se jisto jistě líbila ..a prosím popřej i za mne hodně zdravíčka♥ a štěstí♥ a taky plný barák smíchu♥ ..a vem maminku♥ zase mezi nás ,ráda ji uvidím ..pa pa

    OdpovědětVymazat
  6. Leni, je nádherná, maminku bude hriať nielen na teličku, ale určite i pri srdiečku. A gratulujem ku krásnemu sviatku.

    OdpovědětVymazat
  7. Leni, vybrala jsi krásné kvítečkové látky. Deka se Ti moc povedla. Ať dělá mamince dlouho radost. Pa S-KH

    OdpovědětVymazat
  8. Leni,látky jsi zkombinovala parádně.....deka je krásná.....určitě bude mít maminka radost,nejen z té deky,ale i z toho jak šikovnou dceru má

    OdpovědětVymazat
  9. Teda Lewni ta se Ti povedla!!!!!Krásná deka z krásných látek ze srdce ušitá, to bude radost veliká :)))Jindra

    OdpovědětVymazat
  10. Leni to je nádherný darček, pod sa bude príjemné odpočívať a naberať sily. Andrea

    OdpovědětVymazat
  11. Leni to je pecka. Vyzerá ako na ľudovú nôtu. Krásna.

    OdpovědětVymazat
  12. Děvčátka, jsem moc ráda, že se líbí Vám i mamince. Tyhle látky mi ležely na polici ladem už hodně dlouho a vůbec jsem netušila, co společně dokážou vyčarovat. Ještě mi kousky zbyly tak se bude čarovat dále :-) Hezké dny všem.

    OdpovědětVymazat
  13. Leni deka vypadá skvostně! Byla asi dost složitá co? Mamince přeju všechno nej!V lázních pod dekou bude jako v bavlnce:)
    Moc ti děkuji za hrozně milé komentáře u mě, vykouzlí mi vždycky úsměv:)

    OdpovědětVymazat
  14. Leni, ta je tak krásná!... Maminka má určitě radost nejen z deky, ale především z Tebe!
    A mamince taky přeji všechno nej!

    OdpovědětVymazat
  15. Leni, to je nádhera, mamka z ní měla určitě obrovitánskou radost. Tak ať si jí dlouho ve zdraví užije!

    OdpovědětVymazat
  16. Leni ty jsi opravdu kouzelnice! Krasne jsi ji vycarovala! Deka je nadherna verim ze jsi mamince udelala neskutecnou radost. Skoda ze jsem nemohla byt u toho.

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj Leni,děkuji za návštěvu.Tvá deka je překrásná a Tvůj profil mne vždy donutí uronit slzu.Můj dědeček šil ,maminka říká,že má švadlenu na dovolené a já se snažím to málo naučit mou dceru.Je úžasné předávat kus ze sebe.
    Jo a Večerníček je už hooodně starý,tedy jak se to vezme:-))Někdy se na těch 20 cítím.Krásný víkend.

    OdpovědětVymazat
  18. Leni,deka je nááádherná !!! Moc krásně jsi jí ušila.Maminka bude mít určitě velikou radost ! A kdyby četla tvoje řádky,možná by ukápla i slzička dojetí ♥

    OdpovědětVymazat
  19. No pááááni, to je naprosto božíííí a čmankózní deka!!! Maminka se má;-D. Krásně jsi to napsala, až mě bodlo u srdce, páč má mamuška už není:o(((. Děkuji za komentík u mě na blogu, psala jsem Ti k němu už i odpověď. Čuky Míša

    OdpovědětVymazat
  20. Leni, deka je úžasná a určitě potěšila. Díky za návštěvu u mě. Pa. Lenka :-)

    OdpovědětVymazat
  21. Obdivuji tvou tvorbu,jsi nesmírně šikovná !!!
    Máš u mě na blogu malý dáreček "o)

    OdpovědětVymazat
  22. Leni děkuji za pochvalu.Je to taková rychlovka ,to u Tebe jsou skvosty.Já se musím ještě hodně učit:-))).Na netu jsou ve všemožných kombinacích, třeba se ještě někdy do ní pustí.Až se naučím volné quiltování.Také přeji hezký den,ač je upršený.

    OdpovědětVymazat
  23. Leni, deka je opravdu skvostna, maminka byla urcite nadsena. Krasny den, Katerina

    OdpovědětVymazat
  24. This quilt is lovely! I love the colors! And the Pattern!

    OdpovědětVymazat
  25. Leni, mamince gratuluji ke krásnému věku a přeji pevné zdravíčko utužené v lázních. A Tobě gratuluji k vytvoření překrásné deky v příjemné barevné kombinaci. Opravdu se Ti moc povedla. Maminka musí mít určitě velikou radost :-))

    OdpovědětVymazat
  26. No páni, to je nádhera!!! Pár nocí u stroje?!?! U mě by to bylo pár let, než bych se takovou nádheru naučila! Co naučila, hlavně pochopila, jak se vůbec šije :) Smekám! A mamince gratuluji nejen ke krásnému věku, ale i k šikovné dcérečce! Můj velký obdiv! Přeji všem krásné další dny! M.

    OdpovědětVymazat